Loodgieter Nijmegen

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Nijmegen

Loodgieter Nijmegen? Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf voor een verstopping? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en kunnen u ook helpen met andere afvoer- en rioolwerkzaamheden.
Ontstoppingsbedrijf Nijmegen heeft bijvoorbeeld veel ervaring met het uitvoeren van een rioolreiniging of een rioolinspectie. Daarnaast kunnen wij uw riolering vervangen of aanleggen. Door ons werk als ontstoppingsbedrijf weten wij precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Het maakt Ontstoppingsdienst Nijmegen niet uit waar u onze hulp voor nodig heeft, wij helpen u graag. Bel gerust voor een afspraak met Loodgieter Nijmegen via 024 211 03 70.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Nijmegen

Services

Ontstoppingsdienst Nijmegen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

024 211 03 70

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Nijmegen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Nijmegen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Nijmegen en omstreken

Loodgietersbedrijf Nijmegen

Ontstoppingsdienst Nijmegen is werkzaam in Nijmegen zelf en de omgeving. Het maakt niet uit als u net buiten Nijmegen woont, wij hanteren geen voorrijkosten.

Ontstoppingsdienst Nijmegen kan u helpen met elke verstopping. Het maakt niet uit welke afvoer het is, of hoe ernstig het probleem ook is, u kunt op ons rekenen.

Heeft u een ander afvoerprobleem? Geen probleem! Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor elk afvoerprobleem een oplossing hebben.

Bent u opzoek naar een Loodgieter in Nijmegen? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Nijmegen op 024 211 03 70.

Nijmegen Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Nijmegen

Jaren Ervaring

Nijmegen Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Nijmegen

Ontstoppen

Ontstoppen Nijmegen?

Heeft u last een verstopt toilet, een gootsteen/wastafel dat niet meer doorloopt, of staat u met uw enkels in het water tijdens het douchen? Dat is vervelend! Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt.

Ontstoppingsbedrijf Nijmegen kan elke verstopping vakkundig verhelpen. Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Wij beschikken over professionele ontstoppingsapparatuur waarmee wij elk probleem snel en goed kunnen oplossen.

Wilt u de hulp van een loodgieter in Nijmegen bij het ontstoppen van uw verstopping? Bel nu vrijblijvend met 024 211 03 70 om uw probleem te bespreken met onze collega.

Riool Ontstoppen Nijmegen

Loop het water in de wc slecht weg of komt het water eerst terug naar boven? Of hoort u een gek borrelend geluid uit de gootsteen? Dan heeft u waarschijnlijk een (beginnende) rioolverstopping.

Rioolverstoppingen zijn lastig om zelf op te lossen want de blokkades bevinden zich meestal wat dieper in het riool. Hierdoor heeft u waarschijnlijk niet de apparatuur in huis om het probleem op te lossen. Ontstoppingsdienst Nijmegen help u graag met het ontstoppen van uw riolering.

Wilt u uw riool laten ontstoppen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Nijmegen via 024 211 03 70.

Nijmegen Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Nijmegen
Nijmegen Loodgieter
Riool Verstopping Nijmegen Camerainspectie

Afvoer ontstoppen Nijmegen

Heeft u last van een verstopte afvoer? Dat is vervelend! Maar maakt u zich geen zorgen, Ontstoppingsdienst Nijmegen helpt u graag!

Ontstoppingsdienst Nijmegen kan u helpen met elke verstopping. Het maakt niet uit welke afvoer het is, of hoe ernstig het probleem ook is, u kunt op ons rekenen.

Heeft u een ander afvoerprobleem? Geen probleem! Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor elk afvoerprobleem een oplossing hebben.

Het maakt Ontstoppingsbedrijf Nijmegen niet uit wat het probleem is, wij lossen het graag voor u op. Neem gerust contact op voor een afspraak via 024 211 03 70. Wij helpen u graag!

Gootsteen Ontstoppen Nijmegen

Loopt het water in de gootsteen minder goed of helemaal niet meer weg? Of hoort u een borrelend geluid uit de afvoer van de gootsteen? Dan heeft u een (beginnende) gootsteenverstopping.

Ontstoppingsdienst Nijmegen helpt u graag met het ontstoppen van uw gootsteen. Wij beschikken over professionele machines die elke verstopping snel en goed kunnen verhelpen.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Nijmegen inschakelen voor het ontstoppen van uw gootsteen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 024 211 03 70. Onze ontstoppers staan voor u klaar!

Verstopping Gootsteen Nijmegen
Nijmegen Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Nijmegen
Riool Verstopping Nijmegen

Toilet verstopt

Wc Ontstoppen Nijmegen

Komt het water in uw wc eerst terug naar boven? Of loopt het water niet meer weg uit uw wc? Dan heeft u waarschijnlijk een wc-verstopping. Geen zorgen! Ontstoppingsbedrijf Nijmegen staat voor u klaar!

Het is niet verstandig om nog gebruik te maken van de wc als het water niet of nauwelijks meer wegstroomt. Meestal duurt het dan niet lang meer voordat het toilet helemaal verstopt zit. Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen.

Heeft u te maken met een verstopping in uw toilet en wilt u deze laten ontstoppen door een professional van Ontstoppingsdienst Nijmegen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op 024 211 03 70.

Andere services

Overige werkzaamheden

U kunt Loodgietersbedrijf Ontstoppingsbedrijf Nijmegen ook bereiken voor andere werkzaamheden. Hieronder worden deze werkzaamheden afzonderlijk beschreven.

Rioolinspectie met camera

De loodgieters van Ontstoppingsbedrijf Nijmegen gaan met een speciale rioolcamera in uw riool. Met deze rioolcamera gaan wij op zoek naar (beginnende) verstoppingen, leidingbreuken, ingegroeide boomwortels, et cetera.

Wij raden u aan om uw riool en afvoer eens in de zoveel tijd te laten controleren. Onze loodgieters beschikken over de nieuwste rioolcamera, waarmee wij gemakkelijk een kijkje kunnen nemen in uw riool.

Wilt u uw riool laten inspecteren met een rioolcamera door een loodgieter Nijmegen? Neem dan contact op via 024 211 03 70.

Verstopping Afvoer Nijmegen
Afvoer Ontstopping Nijmegen
Loodgieters Nijmegen
Nijmegen Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Een rioolreiniging is ideaal om ongemakken en de daarbij horende kosten, aan uw riool te voorkomen. Door uw riool preventief te reinigen kunnen wij beginnende verstoppingen verhelpen. De kans op een verstopping is na een rioolreiniging minimaal doordat de wanden weer helemaal schoongespoeld zijn.

Daarom raden wij u aan uw riool regelmatig preventief te laten reinigen. Hiermee voorkomt u riool- en afvoerproblemen als verstoppingen, lekkages en stankoverlast.

Voorkomen is beter dan genezen, toch? Met een rioolreiniging van Ontstoppingsbedrijf Nijmegen houdt u uw riolering in optimale staat. Dit komt de levensduur van de afvoerbuizen en het riool ook ten goede.

Wilt u een rioolreiniging laten uitvoeren door een loodgieter in Nijmegen? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Nijmegen via 024 211 03 70.

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

U kunt Ontstoppingsbedrijf Nijmegen ook inschakelen voor een rioolreparatie of rioolvervanging. Een riool dat verouderd of verkeerd aangelegd is, heeft een grotere kans op rioolproblemen als verstoppingen.

Wanneer u te maken krijgt met een scheur in de rioolleiding, een leidingbreuk, dan is het nodig om uw riool (deels) te vervangen of repareren.

Wilt u de hulp van de loodgieters van Ontstoppingsbedrijf Nijmegen inschakelen voor een rioolreparatie of rioolvervanging? Neem dan gerust contact op via 024 211 03 70 om een afspraak te maken.

Riool Ontstopping Nijmegen
Nijmegen Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Nijmegen
Riool Ontstoppingsdienst Nijmegen

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Nijmegen staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen onze klanten op een transparante en vakkundige manier van hun verstopping af te helpen.

Ontstoppingsbedrijf Nijmegen is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen. Onze gecertificeerde vakmannen beschikken over speciale apparatuur waarmee elke verstopping opgespoord en verholpen kan worden.

Heeft u te maken met een verstopping die verholpen moet worden? De loodgieters van Ontstoppingsbedrijf Nijmegen helpen u graag! Neem gerust contact op via 024 211 03 70.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Nijmegen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Nijmegen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 024 211 03 70

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Nijmegen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Nijmegen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Nijmegen!

Afvoer Ontstoppen Nijmegen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Nijmegen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Nijmegen

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Nijmegen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Nijmegen

Al sinds 1992 helpt Ontstoppingsbedrijf Nijmegen particulieren en bedrijven met allerlei soorten ontstoppingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een toilet, gootsteen, douche, bad of het riool. Wij kunnen u helpen met elke verstopping.

Naast het ontstoppen van een verstopping, kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Daarnaast helpen wij u graag met het aanleggen en vervangen van de riolering.

Heeft u een verstopte afvoer? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsdienst Nijmegen voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 024 211 03 70. Wij helpen u graag zo snel mogelijk.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Nijmegen te werk?
Allereerst plant u een afspraak in bij Ontstoppingsdienst Nijmegen. Er wordt dan met u een tijdblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Op locatie doen wij altijd eerst onderzoek. Wij bepalen waar de verstopping zit en hoe dit het best opgelost kan worden. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave.

In de prijsopgave geeft onze vakman aan hoeveel tijd er nodig is en welke materialen en/of gereedschappen er ingezet moeten worden. Wij gaan pas aan de slag zodra u akkoord bent.

Heeft u nog andere vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 024 211 03 70.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Natuurlijk, dit kunt u doen door zo snel mogelijk contact op te nemen via 024 211 03 70.

Het is mogelijk dat de verstopping tijdelijk is verholpen. Wij adviseren om de situatie dan te bespreken. Een verstopping die niet goed ontstopt is komt meestal weer terug.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Er wordt een tijdblok met u afgesproken tijdens het maken van de afspraak. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

Mocht de monteur iets eerder of later op locatie zijn, dan wordt u tijdig geïnformeerd.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn vooraf lastig in te schatten, dit verschilt per klus.

Om vervelende financiële verrassingen te voorkomen maakt de monteur vooraf een prijsopgave. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin of via een tikkie. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst! Indien gewenst kunt u ook contant betalen.
Ontvang ik een factuur?
Ja, u krijgt achteraf een factuur via de mail waarin alles duidelijk staat vermeld.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 024 211 03 70.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 024 211 03 70 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Nijmegen uit?
Ontstoppingsdienst Nijmegen is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. In principe kunnen wij alles ontstoppen wat op het riool is aangesloten. Het maakt ons niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping verhelpen?

Dus heeft u een verstopping in uw wc, gootsteen. wastafel, douche, bad, stortbak, hemelwaterafvoer, of toch een andere afvoer? Wij helpen u graag!

Daarnaast kunnen wij afvoeren en riool ook reinigen met een speciale hogedruk machine. Dit minimaliseert de kans op verstoppingen en stankoverlast. Ook gaan de afvoerbuizen langer mee. Dit bespaart u op de lange termijn dure reparatie- of vervangingskosten.

Verder kunnen wij u ook helpen bij een leidingbreuk of een verzakking in het riool. Tijdens een rioolinspectie kunnen wij met onze rioolcamera precies bepalen waar de problemen zich voordoen. Zo kunnen wij doelgericht te werk gaan om het probleem te verhelpen.

Wij hebben ook veel ervaring met het repareren, vervangen en aanleggen van riolering. Door ons werk als ontstoppingsdienst weten wij ook precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Regio Nijmegen is ons werkgebied. Het maakt verder niet uit waar u precies woont in Nijmegen of in de omgeving, wij rekenen geen voorrijkosten!